Tervetuloa komponenttien "avaus"wikiin!

Hitachi J 100A
Hitachi J 100A

Huom! Skaalaa kuvasi ennen wikiin tuomista eli älä laita kuvia joiden koko on esim. 1 856px × 1000px, vaan esim. 600 x 400 tms. Isojen kuvien latautuminen on hidasta.

Wiki on tarkoitettu harjoitustyöalustaksi, jossa selvitellään muutamia elektroniikan peruskomponentteja. Jokainen rekisteröitynyt oppija on valinnut oman komponentin ja tekee siitä sivun tähän wikiin. Kaikki saavat osallistua toistensa työhön, mutta kullakin oppijalla on oma komponenttinsa ja sivunsa vastuullaan.

Aikataulu työlle on on 4.1. - 5.2.2010. Arvioinnista sovitaan vielä, mutta hyväksytty-hylätty nyt ainakin. Osallistumisen määrä vaikuttanee saatavaan lopulliseen kurssin arvosananaan. Tarkemmat ohjeet löytyvät kurssin alueelta moodlesta.

Tavoitteena on tehdä tästä oppijoiden rakentama wiki toimimalla yhdessä. Opettaja toki ohjaa ja koostaa myös, mutta ei välttämättä ensimmäisenä. Jos sinulle tulee kehitysidea, ole hyvä ja paranna wikiä ilman opettajan lupaa! Jos siis ajattelet, että ideastasi voisi olla apua, ole hyvä ja tee se heti!


[Invalid Include: Page not found: sisällysluettelo]Ohjeita ja vinkkejä

- edit -välilehdeltä tämän sivun muokkaamiseen
- uuden sivun luonti sivupalkin New Page -linkistä

Muotoiluohjeita!! Käytettävä näitä..

- Käytä ref-tagia lähteiden merkkaukseen esim. [1] näin. Viite tulee sivun alalaitaan.
- Katso muut vinkit ohjeista, jonne pääset linkistä: help --> wikitext
- Koettakaa löytää lähteiksi ensisijaisesti suomenkielisiä hyviä lähteitä. Oma kieli yleensä helpottaa uuden asian oppimista. Jos ei löydy millään, niin vasta sitten englanninkielisiä.
- Valokuvat, kaaviot, piirrokset, taulukot tulee tehdä itse. Teksti piirroksissa ja kaaviossa tulee olla suomea. Kaavioita yms. ei oteta lähteistä, jos siihen ei ole saatu tekijän lupaa. Lupa tulee olla näkyvissä. CC-lisensseillä varustettuja materiaaleja voi käyttää ja lukekaa ohjeet jos wikipedian materiaaleja haluatte käyttää.

Tarviikko apua tämän wikin näppäilykäyttöön?

  • Napsauta help-linkkiä ylälaidasta.

  1. ^ Viite tässä